Bacania Nea Balan este o afacere de familie. Ne-am ocupat de promovare din momentul în care s-a stabilit data lansării. Am elaborat conceptul și planul de promovare pentru bacania Nea Balan. Primul pas a fost creșterea comunitații de Facebook.

Elaboare strategie de comunicare pentru Bacania Nea Balan

Elaborarea strategiei de comunicare pentru băcănia Nea Bălan s-a realizat după ce s-a indetificat publicul țintă. Am identificat nevoile comunității și am început să implementăm campanii care să aducă plus valoare comunității.

Parteneriat cu DGASPC București

Bacania Nea Balan are punctul de vânzare într-o comunitate cu mulți păriți. Am speculat necesitățile oamenilor și am făcut un parteneriat cu DGASPC București prin care strangem haine, jucării și accesorii pentru copii. Toate lucrurile ajung apoi la familiile cu posibilități reduse. O campanie cu impact care a venit în sprijinul comunițății și pe care am putut să o comunicăm în media.

Raftul de carte din bacania Nea Balan

Într-o comunitate unde nu există librării, am implementat o alta campanie: raftul de carte din băcănie. Un concept unic prin care le-am propus membrilor comunității să aducă o carte la băcănie și să ia o altă carte de pe raft. E un manifest prin care încurajăm cultura într-o perioadă în care avem nevoie mai mult ca niciodată de povești. Avem nevoie să continuăm să visăm și să sperăm.

Toate campaniile de PR și acțiunile au dus la consolitarea comunității și s-au materializat în vânzări și conturarea brandului. Pagina de Facebook are reach de peste 20k, în doar 4 luni de la deschiderea magazinului și peste 2k de like-uri.

Campaniile de PR au generat, în media, peste 15 mii de euro, valoare de rate card, în două luni. Au crescut încederea clienților și au adus mai mulți oameni în comunitate. Bacania a devenit un punct de referință în comunitate și nu doar prin calitatea produselor alimentare ci prin implicarea în viața comunității.