• Post author:
  • Post category:Blog
  • Reading time:3 mins read

Am lansat prima agenție de PR destinata exclusiv femeilor antreprenor

2032communication este prima agenție de PR, din România, destinată exclusiv femeilor antreprenor. 

Conceptul este unic în țară.

În plus, are și o latura de sustenabilitate. 

“Ne dorim sa ajutam start-upurile care activează în orice domeniu care protejează mediul sa crească. Așa ca, pentru astfel de afaceri oferim costuri de promovare, extrem de mici. Ne dorim ca antreprenoarele, la început de drum, sa aibă parte de cele mai bune servicii de promovare pentru a-și creste afacerile. Astfel, aducem bani la bugetul de stat, împreună creăm noi locuri de muncă și protejăm mediul. Vrem să lăsăm ceva în urma noastră așa că punem umărul la creșterea afacerilor mici, cu potențial mare”, a declarat Alecsandra Costin, owner 2032communication. 

Cu alte cuvinte, dacă sunteți femeie și aveți o afacere care se ocupă de energie verde, o fabrică care produce obiecte din materiale reciclabile, aveti culturi bio sau orice altă afacere prietenoasă cu mediul, sunteți eligibili pentru promovare media cu costuri minime. 

De ce o agenție destinata exclusiv femeilor antreprenor? 

“Pentru că ne dorim sa încurajăm antreprenoriatul feminin. Anul trecut a fost un an greu pentru afaceri în general, și extrem de greu pentru afacerile mici și mijlocii. În plus, stiați că doar 34% din acționarii sau asociații companiilor din România sunt femei? Ei bine, încă suntem puține în mediul de afaceri, insă tot mai multe, de la an la an. Noi ne dorim să le ajutăm pe antreprenoare să se facă auzite!”, spune Alecsandra Costin

Am gândit un sistem prin care să ajutăm afacerile mici și mijlocii. Le vom oferi antreprenoarelor apariții media, la principalele posturi de televiziune, din țară, cu costuri minime. Expunerea media va veni la pachet cu un plan de promovare bine pus la punct și menit să aducă rezultate în câteva luni. 

Agenția 2032communication este formată din foști jurnaliști, cu minimum 12 ani de experiență în televiziune. Printre proiectele cu impact social, derulate de agenție, și destinate femeilor se numără “Dress to express”. O initivă care se adresează femeilor cu venituri mici, care sunt în căutarea unui loc de muncă și au nevoie de ținute profesionale pentru interviul de angajare.